social

Hirdetés

Jön a IV. Innovatív szemléletformálási konferencia!

illusztráció

A rendezvény hagyományteremtő céllal kívánja tanácskozásra, tudásmegosztásra összehívni a szemléletformálással foglalkozó szakértőket.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége ismét innovatív konferenciát rendez - ez alkalommal a környezetvédelmi szemléletformálás, oktatás, a hulladékgazdálkodással kapcsolatos kommunikáció témájában - melyben szakmai partnere a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt..

A KSZGYSZ konferenciasorozatának legutóbbi rendezvényére 2018 áprilisában került sor, amelynek fókuszát a hulladékgyűjtés és -szállítás témaköre képezte. A rendezvényen többek közt bemutatásra került az elektromos hulladékgyűjtő, valamint a Bicskén megvalósuló lovas kocsis hulladékszállítás is, amelyről ebben a cikkben részletesebben is értekezünk.

Az innovációs konferenciasorozat folytatása 2018. október 30-án Budapesten, a Benczúr Hotelben lesz (Budapest, VI., Benczúr utca 35.), amelynek szakmai partnere eddigiekhez hasonlóan a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt..

A konferencia célja, hogy segítse egy hosszú távú stratégia megvalósítását, a szakmában lévő szinergiák összekapcsolását és közös üzenetek megfogalmazását. Az eseményen helyet kap a szemléletformálás és a környezeti nevelés is, hangsúlyt helyezve a környezettudatosságra és a helyes hulladékkezeléssel kapcsolatos ismeretterjesztésére. 

További információ ezen a linken.


Kép forrása (illusztráció)

 

Hirdetés

ökotúra

Élethelyzetek a hulladék aspektusából, avagy mit tehetünk annak érdekében, hogy mindennapjaink során kevesebb hulladékot termeljünk, illetve a rendelkezésre álló hulladékokat - legyen az konyhai- vagy akár kerti zöldhulladék - hogyan hasznosítsuk

 

tovabb

hulladéktipp

A települési szilárd hulladékok bemutatása, melyek az alábbiak: Papírhulladék; Italoskarton hulladék; Műanyaghulladék; Üveghulladék; Fémhulladék; Konyhai zöldhulladék; Kerti zöldhulladék; Gumihulladék; Elektronikai hulladék; Roncsautó, Gépjármű-hulladék; Textilhulladék; Használt olaj és zsíradék; Veszélyes hulladék

 

tovabb